ASL.BG - Онлайн профили за запознанства. Zapoznanstva
Вход за потребители
Потребител Парола
Забравена парола
Нова регистрация
Бързо търсене
Търся Възраст от
От град Възраст до
ASL.BG Приятели
Онлайн Магазин
Влез в клуба на големите марки! Нови предложения всеки ден с отстъпки до -85%

Интериорна декорация
Декоративни панели за стена, картини пана, часовници, фототапети, ръчно рисувани картини, паравани - дизайн и монтаж

Vivid Print
Принт & Печат Агенция: Фолио, Ламинат, Перфо Фолио, Фототапети, Хартия, Канава (Канаваца)

Flowers House
Поръчка на цветя и букети онлайн до цяла България !

Любовен Хороскоп
Научете повече за въпрос свързан с любовта !

oVo.bg - Конструктор
Направете си безплатно уеб сайт с модули за новини, блог, форум

NANO Стикер
Скрий номера си от камерите!


Уеб Дизайн

» Още сайтове..
Условия на ползване

Общо потребителско споразумение за ползване на ASL.BG

Този документ урежда общото споразумение между потребителите на този интернет сайт, правата, задълженията и определя общите етични норми за отношенията на потребителите спрямо съдържанието, услугите и отношенията на потребителя спрямо другите потребители.

Този документ влиза в сила от датата на публикуването му, като за актуален се счита този документ, който е по-нова дата.

Дефиниции:

"Интернет сайт" - представлява цялата информация, която се сърържа на страниците на домейн с адрес: htttp://www.asl.bg/ , директории, динамични страници и под-домейни.

"Медия файл" - файл който съдържа някакъв вид мултимедийно съдържание (файлове с картина и/или звук, или само звук)

Като потребител, Вие се съгласявате че:

 1. Имате навършени 18 години и с влизането си на този интернет сайт Вие заявявате, че сте съгласни с Общите правила за използването му.
 2. Вие като потребители имате право да посещавате всяка публична част от този интернет сайт, да ползвате съдържанието за лични или учебни цели. Всяко използване на наличната информация от този интернет сайт за комерсиални цели без изрично писмено оповестяване и съгласие на притежателите на правата върху материалите е строго забранено.
 3. Вие като потребители се съгласявате, че в случай на несъгласие от Ваша страна с публикувани материали, статии, новини, коментари, медия файлове и всичко друго което е включено в съдържанието на този интернет сайт, което по някакъв начин накърнява Вашите морални ценности - няма да използвате нашите услуги и няма да използвате някакъв друг тип медия (други интернет сайтове, вестници, списания, телевизионни предавания и тн) за да опетните името и репутацията ни.
 4. За ползването на части от съдържанието или услугите на този интернет сайт може да се изисква регистрация и попълване на данни от Ваша страна. Вие сте отговорен по смисъла на Българското законодателство за въведената от Вас информация. По смисала на текста на този документ Вие давате съгласие, че няма да изпращате на нас и на други потребители на този интернет сайт материали нарушаващи авторските права, търговски марки, търговски тайни или други форми на интелектуалната собственост или други права на трети страни.
 5. Вие като потребители се съгласявате да не предприемате действия, който по някакъв начин биха довели до загуби, вреди или пропуснати ползи на собствениците на този интернет сайт и другите потребители. Всяко наручение може и ще бъде отчетено, описано и препратено към съответните правни и изпълнителни служби на Република България.
 6. Всеки потребител с или без мотив може да изтрие своята регистрация в ASL.BG следвайки указанията посочени в сайта. При изтриване на регистрацията си, Вие се отказвате от всички права, които сте имали. ASL.BG няма никакво задължение да възстанови регистрацията Ви.
 7. За справка, запитване, искане на информация, каквито и въпроси или съобщения който искате да отправите към нас моля използвайте нашата онлайн контактната форма.

Като собственик на ASL.BG, ние заявяваме че:

 1. Като собственик и политика на фирмата имаме пълните права да добавяме, редактираме/променяме и изтриваме която и да е част от съдържанието на този интернет сайт.
 2. При открити нанесени загуби, вреди или пропуснати ползи ASL.BG, имаме пълното право да се обърнем към съответните правни и изпълнителни служби на Република България.
 3. Ние не сме отговорни за щети или нараняване, в следствие на информацията, която ние и Вие помествате на нашия сайт.
 4. При официално поискана информация за потребител или група от потребители от правни или изпълнителни служби на Република България, ние имаме правото след справка с текущите действащи закони да предоставиме исканата информация на тези служби.
 5. Имаме право да ревизираме настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като публикуваме допълненията и измененията в този документ.
Дата на публикуване: 15.Май.2008г.
SMS Глас
Топ SMS