Affiliate system

Потребителски вход
E-Mail Парола
Забравена парола
Нова регистрация

Български affiliate програми:
eShop.bg - Електроника

ASL.BG Affiliate system

ВАЖНО

ASL.BG вече има нов партньор за популяризирането на услугите си. Моля регистрирайте се като Издател в рекламната мрежа на ADV.BG


Здравейте,
добре дошли на заглавната страница на партньорската програма на ASL.BG. Защо Ви препоръчваме да се включите към нашата програма:

  • Монетаризирайте Вашия website трафик чрез най-използвания в момента за България начин за заплащане на online услуги - SMS билинг.
  • Печелите от всяко действие направено от регистрираните през Вашия affiliate account потребители за което те заплащат - SMS гласуване (тяхно гласуване и гласуване за тяхния профил), купуване на VIP достъп.
  • Високи комисионни!
   • получавате по 0.10 лева, когато регистриран през Вас потребител гласува, или бъде гласувано за него (т.е. за всяко гласуване ние даваме 20 стотинки от SMS за 50 стотинки, което е 40%)
   • получавате по 0.50 лева, когато Ваш потребител си купи VIP достъп за ASL.BG
  • Нагласено е за всяка регистрация да Ви се начисляват по 0.05 лева, за да виждате в статистиката колко реално потребители са се регистрирали през вашия affiliate link.

Системата в момента е в режим на BETA тестване. За в момента не са открити никакви бъгове, всички данни се отчитат правилно и се виждат в статистиката.

Екипа на ASL.BG ще Ви бъде безкрайно благодарен ако ни сигнализирате при открити грешки, бъгове или искате да ни препоръчате някаква екстра за партньорската програма, било то нещо по скрипта, маркетинг и т.н.

ВАЖНО! В момента всеки нов affiliate подлежи на предварително одобрение от нашия екип, преди да има възможност да използва системата. Моля изчакайте максимум 24 часа за това.

За контакти:
e-mail: administrator@asl.bg
ICQ: 300-640-864